Bali 

Bali har nettopp gjennomgått en solid oppgradering hva angår hoteller og restauranter, og fremstår nå som et av Asias aller mest spennende og elegante reisemål. Våre utvalgte hoteller på Bali holder topp internasjonal klasse, og på øya finnes et svært bredt utvalg av gode restauranter.

Øya er så vakker at det nesten synes uvirkelig! Flotte templer, nydelig natur og sjarmerende og gjestfrie mennesker gjør øya til et populært reisemål. Til tross for at denne tropiske øya ikke dekker mer enn 5.600 km2, bor det ca 3,5 mill. mennesker her. I motsetning til det øvrige Indonesia, domineres Bali av hinduer.


På tvers av øya går det en vulkansk fjellkjede. Fjellkjeden domineres av det hellige fjellet Gunung Anung, som strekker seg hele 3.170 meter opp mot gudene det er tilegnet. I nord er jorda meget fruktbar, og det dyrkes store mengder grønnsaker, frukt og kaffe der. 

På de fruktbare innlandsslettene dyrkes det ris, og ris terrassene er svært typiske for dette landskapet. Ytterst på halvøya som peker rett mot sør, finner du vårt mest populære ferieanlegg Nusa Dua, med flotte luksushoteller på rad og rekke langs den hvite stranden. 

På vestsiden av halvøya finner du Legian stranden med sin karakteristiske mørke vulkansand og litt større bølger, ideelt for surfing. Det er også kort avstand til shopping, restauranter og uteliv. 
Wikstorm Reiser AS
Reisegaranti

RGF
Kontakt oss:
+47 35 90 04 10
Klikk her
XL Reiser AS
Leirvollen 1
3736 Skien
Åpningstider:
Man-fre: 08.00-16.00
Lørdag: Stengt